Tiedote 12.12.2017: SUTin keskustelufoorumi suljetaan ja poistetaan 1.1.2018. Foorumin käyttö on viime vuosina hiipunut vähäiseksi keskustelun siirryttyä Facebookiin.
SUTin hallitus on todennut, että aika on ajanut vanhan keskustelufoorumin ohi. Suomen Ufotutkijat ry:n jäsenille suosittelemme jatkossa Facebook -ryhmää:
https://www.facebook.com/groups/21919348286/, jonne toivomme aktiivista keskustelua.Tänään on 16 Joulu 2017, 12:46

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 37 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 06 Marras 2017, 08:54 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
Laita tämän jutun, koska tässä on hiukan mystisyyttä. Ehkä synkroniaakin.

Täytyy myöntää että päähäni tupsahtaa, ainakin aiemin outoja juttuja, ne ilmenevät jonkinlaisen pohdinnan, aivojen järjestäytyneen tilan muuttuessa hetkeksi epäjärjestyneiseen tilaan tilaan ja sen jälkeen tulee oivallus jossa ei ole välttämättä mitään järkeä.

Eilen sattui outo juttu, luin kirjaa jota olen lukenut viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, kävin vessassa, paukautin oven kiinni lähtiessä ja samalla ilmeisesti avautui raollaan ollut eteisen ovi ilmanpaineesta, jonka vaimo käski mennä sulkemaan, no eteisen lattialta löytyi vanha taitettu lappu jossa luki teoriaani, minun käsialalla, en vieläkään saa päähän mistä lappu sinne ilmaantui, se tuoksui eriltä kuin lukemani kirja, eli kuin se ei olisi ollut kirjan välistä ja miten se olisi edes sinne joutunut, joten julkaisen ajatukseni lapusta joka mystillisesti ilmaantui tähän aikaan.

Lapussa luki (A4 tulostuspaperi)
Suhteellisuusteoria jossa avaruus ja aika kertovat massalle ja energialle minne mennä ja massa ja energia aika-avaruudelle, miltä näyttää.

Ei tämä juuri mihinkään johda, mutta tulkinta jossa tosiaan aika ja tilan määritelmät määräävät suunnan energialle ja massalle, ja massa ja energia luo taas tilan. Jos poistamme ajan kaikki katoaa kuin tyhjään, ei tule määritelmää aika avaruudelle.
viides "henkinen" ulottuvuus jää kuitenkin jäljelle.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Aika-avaruus


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 08 Marras 2017, 06:27 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
Sitten outoja alkanut tapahtuun viimeinkin. 6.11 kävin käveleen metsässä hämärällä, alue on syrjässä kaikesta, dopermannitapauksen havaintopaikalla, pysähdyin hetkeksi avoimelle alueelle, katselin ympäristöä, ufojakin ja outoja valojakin yritin löytää ja samalla lievää meditaatiota missä ne ilmenee paremmin, sattuikin silleen lähes samantien kun pysähdyin että yhtääkkiä ympäristö valaistui selvästi ja taas uudestaan muutaman sekunnin päästä, näitä valaistumisia tuli ainakin viisi kertaa peräkkäin, viimeisillä kerroilla yritin huomata niiden välillä tapahtuvan pimenemisen, mutten huomannut, koska se oli kuin jonkinlainen sykkiminen, nopea valaistuminen ja ilmeisesti hämärtyi hitaasti, jota silmä ei vain erottanut, outoa, ennen kokematonta minulle. Sitten edellisenä iltana ilmaantui vanha A4 kokoinen paperi eteisen lattialle, olin kirjoittanut tuon lyhyen tekstin joskus 10 vuotta sitten, en ole varma mistä se tuli siihen, tuostahan kerroin jo ylempänä.

Eilen 8.11. olin Hailuodosta tulossa lautalla Oulunsaloon, sitten näin lautalta kahden Oulunsalon puoleisen tuulimyllyn välissä kirkkaan valon, hiukan niiden yläpuolella, se oli täysin paikallaan vajaa puoliminuuttia, kunnes sammui, ajattelin ufoksi ja myös merkki tuleville, minkä itse tiedän kun se tuossa tilanteessa ilmaantui.
Ajoin sitten Oulunsalon lentokentän läheltä ja näin lentokoneen laskeutumisvalon, ajattelin, voi paskat se äskeinen olikin laskeutumisvalo, mutta nyt aamulla tarkistin linjat kartasta, se on kymmenen kilometriä pielessä laskeutumisurasta noin 20 kilometrin päässä siitä mistä näin jos kone on pohjoisesta tai idästä tulossa, jos matkustajakone olisi sytyttänyt aiemmin valot, niin valo olisi myös liikkunut tuossa havaintoajassa näkyvästi oikealle oikeanpuoleista tuulimyllyä kohden, etelästä tuleva kone ei taas ole noin paljon pielessä laskeutumisurasta, olisin myös nähnyt vilkkuvalot, kun kone olisi sammuttanut laskeutumisvalon pois ja miksi sammuttaisi edes, eli ufohan se oli.
Sitten ufoista, tapahtuiko taas niin että aika tuli kuvioon ja näin puolituntia ennemmin Oulunsaloon laskeutuvan koneen valot, myös eri paikassa, epäilen tätäkin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 09 Marras 2017, 05:55 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
Jos lukee kuuluisien ufotutkijoiden tekemää humanoidit kirjaa, niin siinä sentään on pohdittu näitä ajan epäloogisuuksia humanoidi sekä ufo havainnoissa, myös itselläni on aiempia tapauksia joissa olen jäänyt ihmettelemään ajan epäloogisuuden suhteen. Vaikka moni ei seuraavasta pidäkkään, niin kyllä näissä lievää archoniaa on, eli henkisiä ilveilijöitä, mutta pidän kuitenkin hyvänä merkkinä tätä viimeistä valohavaintoa, vaikka archonit olisikin sen kopsanneet tulevasta näkemästäni lentokoneen laskeutumisvalosta.

Hyvä esimerkki tapaus on dopermannitapaus, jossa selvästi näen jotain täysin käsittämätöntä, olennot laskeutuu taivaalta ja samalla tiivistyen, ovat täysin aidon oloisia kuin kuka tahansa ihminen muutaman askeleen päässä kun ovat ensin kävelleet luokseni, paitsi he ovat virheellisiä, koiran lamppusilmät, miehen polvet kääntyy kävellessä väärinpäin, nainen on pukeutunut sähkönsiniseen turkkiin koiran ulkoilureissulle, valkoiset kasvot ja tumma tukka herättää ihmetystä, ym. outoa heissä. Katoavat kun katson muualle ja samalla aika muuttuu, eli pimenevä ilta pimentyy hetkessä sen 15 minuutin verran mitä olivat siinä. Sitten Archoniaa tässä tapauksessa, on selvää että koiran silmät oli pahuutta sekä miehen jalat on kuvattu paholaisen jalkoina sekä nainen oli kuin sadun lumikuningatar, paha sekin on. Sitten heidän perusolemus oli otettu seuraavan päivän näkemästäni koiran ulkoilijaporukasta, nimittäin alueelle saapui seuraavana päivänä tämä sama porukka jota en siellä ollut koskaan aiemmin nähnyt, mutta nyt normaaleina ja normaalein ajan kuvioin, ainoa ongelma on se ettei tämäkään ehkä ollut tästä ajasta, vaan aiemmasta, nimittäin heillä oli noin vuoden 60 hyväkuntoinen mersu, eikä harrastajat aja autoillaan talvella, muuten ensimmäisellä kerralla mikä oli se tiivistyminen, mies katseli 90-luvun Fordin ruisku moottoria, eikä ymmärtänyt, ei myöskään ymmärtänyt kun latasin auton akusta sähkökopterin akkua, eli ei ollut mikään autoharrastaja. He kävivät siellä muutaman kerran, eikä koskaan ole sen jälkeen siellä näkynyt eikä aiemmin, joka kerta he seurasivat kopterin lennätystäni kauempaa, eikä koira paljoa ulkoilua saanut. Normaaleina he eivät tulleet juttelemaan kanssani, mersu jätti kuitenkin lumiselle tielle renkaanjäljet.
Aikamyrskykö? Varmasti tähän sisältyy sellaistakin, Jenny Randles on jäljillä, tutkittuaan ufosieppauksia ja vastaavia tapauksia minkä dopermannitapauksena itse koin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 16 Marras 2017, 08:44 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
Joku mainitsi poistuakseen täältä, kun ei ilmaantunut muita kanavoijia, en miellä itseäni kanavoijaksi, mutta sanon että pitää kirjoittaa jottei tämä intuitio katoa. Yhteys intuitioon on liian ohut pysyäksen yllä jos alkaa pohtimaan ja ajamaan vaikka taas muun puutteessa radioohjattavia koptereita, joka oli hieno laji perinteisellä yhdellä pääroottorilla.

Outoja tapahtumia jatkuu. Kävin pari päivää sitten tunnin lenkin metsässä käveleen tuossa takapihan takana, illalla heräsi uudestaan intuitiivinen halu lähteä käveleen, mutta eri paikkaan, aatelin katella jos jotain ilmaantuisi tuolla tutulla suolla iltahämärässä, joka sijaitsee Kiimingin puolella, jokin vain veti sinne, vaikka jo olin kävellyt ihan riittävästi päivällä. Otin taskulampun mukaan jotta näen polun pimeässä ja innostuin vilkuttelemaan asumattoman suon reunalla lamppua muka merkiksi, no jotain valoa huomasin sitten silmäkulmasta takanani ja se katosi, mutta jatkoin valomerkkejä ja sitten ilmaantui noin kymmenen metrin päähän lyhyeen yksinäiseen mäntyyn valoja, jonka näin useita sekuntteja, ehdin havainnoida niitä hyvin, ne oli kuin taskulampusta, mutta ei siellä voinnut ketään olla, eikä ollutkaan, hämärässä näin kuitenkin vielä koko suon ja sen reunat puineen.
Vanha kansa kutsui näitä piruiksi, ties miksi, mutta kyllä kyse on muusta.

Kunnon kohtaaminen tai havainto uupuu tältä jopa sotaa lähentelevältä ajalta, mutta tieteilijät selittävät revontulet normaaleiksi nyt mediassa, tottahan se on, mutta niillä on vaikutus ihmisten tasapainoon kentän kautta joka pitää yllä kollektiivista harmoniaa ja se aiheuttaa jopa sotia sen rikkoutuessa ja siitä ei uskalleta puhua mediassa, vanhat ennustukset tietävät myös tälle ajalle sotia, niitä pitäisi kuitenkin tutkia tarkemmin onko ne kuvattu oikein ja oikeaan aikaan sijoitettu, mutta mielenkiinto painetaan alas niihin uskomattomien taholta. Revontulia on taas nähty nyt tavallista voimallisempana, toista maailmansotaa edelsi voimakkaat revontulet, tästä nyt löytyy kuitenkin yhtäläisyys edellisestä sotaa edeltävästä ajasta.

Kunnon aikamyrskyn kohtaaminen uupuu siis tältä ajalta ja jo selitinkin yllä mistä se voisi johtua, eli maailman tilanteesta, mutta ihan hyvin mielin kuitenkin että yhteys pelaa viidenteen ulottuvuuteen edes pienin merkein, vanhempi kansa puhuu neljännestä ulottuvuudesta, mutta viides se on, koska on pituus, leveys, korkeus ja lineaarinen aika tässä meidän neliulotteisessa maailmassa. viides ulottuvuus käsittää sitten vaikka yhden lisäaika ulottuvuuden, eli kuitenkin tätä määritettäessä ajan esteet poistuu muunmuassa jopa fyysisellä tasolla kunnon aikamyrskyssä, kuten monissa ufokohtaamisissa puhutaan menetetystä ajasta, joka on kelloin todistettavissa, hyvä esimerkki, poliisi näkee yöllä keskellä tietä ison ufon joka on kuin maanpäällä rakennettu ja pysähty sen eteen autolla, tienvarren puiden oksat heiluu laitteesta tulevasta ilmavirrasta, mitään potkureita ei kuitenkaan näy ja laite on laskeutunut tielle auton eteen, yhtääkkiä mies onkin autoineen laitteen toisella puolella ja jatkaa ajoaan. Aikamyrskyä ei kannata käsittää väärin, se ei tule viallisesta ufosta, sanotaanko että ajassa on aukko, kuvaa paremmin tuota aikamyrsky ilmaisua ja lähiufokontaktia ja varmaan nyt korkeakoulutieteeseen nojaavat ymmärtävät pudonneen kelkasta määritettäessä ufoa, mikä se on. Yhtään ei ole saatu kiinni, no juttuja tosin on, muttei pitävää todistetta. Neukut kertoi saaneen kiinni ja kuljettivat ufon sotilastukikohtaan tutkittavaksi, mutta alus katosi sieltä omin avuin, näitä jutuja riittä ja ne menee yli hilseen, eli aikamyrsky on hyvä kuvaamaan mistä on kysymys.

Aiemmin kun parapsykologiaa tutkittiin hyvin aktiivisesti, niin jotkut alan edustajat jopa koulukunnat pääsivät tuolloin hyvin pitkälle, niin he kutsuivat kaikkia parapsykologisia ilmiöitä nimellä kuudes aisti eli "neljäs" ulottuvuus, mutta viidennestähän on selvästi kyse, tuolloin ei kait laskettu lineaarista aikaa ulottuvuudeksi, mutta kyllä se nykyisin lasketaan ja määrää tapahtumat kunnes ilmaantuu viides ulottuvuus joka sotkee kaiken lineaarisuuden ajassa. John Hutchiksonin kokeissa on kyse myös tästä ja kyse myös ufoteknologiasta, mutta se ei riitä yhdistämään täysin edellä kuvattuihin ufoihin hänen kokeitaan, mutta yhtäläisyyksiä on.

Koska täälläkin on nyt ollut kovasti epäilyä automaattikirjoittajista tai selvännäkijöistä tai tulevaisuuteen näkijöistä, ettei heidän taidot voisi olla oikein tai vuoden 2012 jälkeen ei mikään täsmäisi vanhoissa ennustuksissa täysin, kuin heidän näkökykynsä ei riittäisi jostain uudesta syystä näkemään tähän aikaan.
Kyse on kuitenkin myös näkemisessä viidennestä tai muusta ulottuvuudesta joka poistaa ajan esteet, jos tuo viides lisäulottuvuus jotenkin lamaantuisi 2012 jälkeen, olisi meidän paranormaalit kyvytkin tällöin loppuneet, mutta monet asiat puhuu päinvastaista, eli tuo vuosi 2012 estämästä näkemästä tulevaisuuteen on vain disinformaatiota negatiiviselta "eliitiltä". 2012 taitaa tulla vain mayjojen kalenterista jossa siirrytään henkisempään aikaan. Vanha materiaalisempi aika päättyy ja uusi henkisempi aika alkaa heidän kalenterissa, tälle siis löytyi tieteellistä todistetta ympäröivästä avaruudesta, jossa on paljon enempi energiaa, olemme sukeltaneet galaksissamme osaan, joka on kuin energiapilvi, tämä tulee vaikuttamaan kaikkeen. Tämä murrosaika voi vaikuttaa myös epätasapainollaan jopa sotiin, kunnes kaikki taas tasaantuu pilvessä ja uusi tasapaino taas löydetään.

Menneisyyden, nykyhetken aistiminen tai tulevaisuuden tietäminen, tätä voidaan kutsua intuitioksi, mihin kuuluu myös automaattikirjoitus ja kanavointi. Lapin kansan etiäiset, ne ei sinänsä ole aina puhtaita näkö tai kuulo havaintoja, mutta voivat tukea tulevaa todellista havaintoa. Yliaistiset havainnot ei ole harhoja, koska ne pitävät yhtä todellisuuden kanssa joko osittain tai jopa täysin. Kyse on ESP kyvystä joka on jo vuosikymmeniä sitten tieteellisesti todettu ja todistettu ilmiö. Paranormaalit ilmiöt tarkoittaakin vain sitä ettei meillä ole tarpeeksi tietoa tältä alalta nimetäksemme ne normaaleiksi ilmiöiksi. Myös tiede kehittyy ja on jo kehittynyt aloille, mistä meidän yliopistojen käyneet eivät saa mitään oppia, hyvä esimerkki on John Hutchiksonin kokeet, jotka perustuu Nikolai Teslan oivalluksiin jo 100 vuotta sitten, tähtien sota teknologia pidetään perusoppien ulkopuolella sotateknologisen tiedon salaamisen takia ja näin meidän yliopistotasoisia kouluja käynyt, "tietävä" ja kieltävä, joka johtuu tiedon puutteesta, oleva sukupolvi taaplaa tiedoissa pahasti jäljessä yhden osaalueen tiedon salaamisen takia joka johtaa muunmuassa skeptiseen näkemykseen ufojen mahdollisuuden suhteen, tässä on huomioitava viides ulottuvuus puhuttaessa ufoista, jopa ateistiseen katsantokantaan monen kohdalla joka taas kieltää henkisen viidenen ulottuvuuden, tämä kaikki johtaa näkemyksettömyyteen, ei nähdä jalokiven muita särmiä yhden alueen kulman salailun vuoksi. Koulutus kun tähtää myös siihen mitä yritykset tarvitsevat tieteen alalta, paitsi teologien koulutuksessa. Tavallaan meitä ohjataan tietyn kaavan mukaan elämään ja siitä poikkeaminen pyritään estämään yhteiskunnan taholta jopa salailuna, näinpä meille ei synny suuria tiedemiehiäkään enään, kuten Tesla oli, olemme itse luoneet valvotun ympäristön josta uupuu tiedettä edistävät huippuyksilöt, mutta näinhän on myös taiteessa käynyt pitkälti.

Näin lopuksi, ihmisen täytyy uskoa itsestään ja kyvyistään liikoja voidakseen yksinkertaisesti kieltää sellaisten voimien olemassaolo joita hän ei kykene selittämään.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 16 Marras 2017, 09:59 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7598
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Dope:
Koska täälläkin on nyt ollut kovasti epäilyä automaattikirjoittajista tai selvännäkijöistä tai tulevaisuuteen näkijöistä, ettei heidän taidot voisi olla oikein tai vuoden 2012 jälkeen ei mikään täsmäisi vanhoissa ennustuksissa täysin, kuin heidän näkökykynsä ei riittäisi jostain uudesta syystä näkemään tähän aikaan.
Kyse on kuitenkin myös näkemisessä viidennestä tai muusta ulottuvuudesta joka poistaa ajan esteet, jos tuo viides lisäulottuvuus jotenkin lamaantuisi 2012 jälkeen, olisi meidän paranormaalit kyvytkin tällöin loppuneet, mutta monet asiat puhuu päinvastaista, eli tuo vuosi 2012 estämästä näkemästä tulevaisuuteen on vain disinformaatiota negatiiviselta "eliitiltä". 2012 taitaa tulla vain mayjojen kalenterista jossa siirrytään henkisempään aikaan. Vanha materiaalisempi aika päättyy ja uusi henkisempi aika alkaa heidän kalenterissa, tälle siis löytyi tieteellistä todistetta ympäröivästä avaruudesta, jossa on paljon enempi energiaa, olemme sukeltaneet galaksissamme osaan, joka on kuin energiapilvi, tämä tulee vaikuttamaan kaikkeen. Tämä murrosaika voi vaikuttaa myös epätasapainollaan jopa sotiin, kunnes kaikki taas tasaantuu pilvessä ja uusi tasapaino taas löydetään.

En mielestäni ole missään vaiheessa sanonut niin etteikö jokin vanhoista profetioista voisi toteutua myös tässä ajassa. Se mitä olen sanonut, jokainen ymmärtää tekstin omalla tavallaan, siihen en voi vaikuttaa, voin ainoastaan yrittää selittää asioita ymmärrettävällä tavalla. Se että "Maan mahdollisuuskenttä" on laajentunut valtavasti, tuo lisää mahdollisuuksia myös näihin vanhoihin profetioihin. Tämä ei ole omaa mutua vaan tieto on Kalevilta, hänen kanssaan olen asiasta keskustellut joskus. Jos olen joutunut jotakin joskus kysymään, tiedoista tai näyistä mitä on "sattumia" omalle kohdalle sattunut, on K osannut aina antaa vinkkejä. En puhu nyt yhdestä tai kahdesta sattumasta, jotka on osuneet kohilleen. Tässä lähes 30-vuoden ajan on ollut kunnia hänet tuntea. Jokainen puhuu omaa totuuttaan, niin teen minäkin, kuten asiat ovat tapahtuneet.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 17 Marras 2017, 06:23 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
Kalevi on yksi näkijä, jos useampi toisista tietämätön näkee asiat samanlain kuin Kalevi, on se jo jotain, nykyaikana netin ollessa tietolähde, tämä on tietenkin mahdotonta saada aikaiseksi, että olisivat toisista tietämättömiä. Arvostan kyllä kalevia yhtenä näkijänä, mutta ei hänkään ole kaikkitietävä, eli tekee myös virheitä, aihe missä liikumme on kuitenkin niin asbrakti, että mitään tietoa ei voi varmentaa yhden näkijän kautta, kieltämättä tämä on jo tiedettä mihin nyt pyrin, mutta näin vain on toimittava.

Minulla on ollut aina jonkinlainen sisäinen käsitys, intuitio siitä kuinka profetiat toimii vuosisatojen päähän, eli näkijä on paikalla siinä ajassa milloin tapahtuma tapahtuu, tietysti vain yliminä, eli ylemmät keskukset jotka jo muutenkin ovat ajattomassa tilassa, aika on vain materiassa, atomeilla, korkeat energiat ilman atomeja on ajan ulkopuolella, tämän hyvin tunnistaa Notradamuksesta, nimittäin kun lukee vanhoja kirjoja hänestä, niin niissä on kerrottu näkemät yksityiskohtia myöten, tällaista ei voi profetoida muuten kuin olemalla tavallaan paikalla, tämä on varmasti meille käsittämätöntä. Uudet julkaisut joko latistaa tai kieltää, olemmehan tulleet skeptisemmiksi kuin koskaan, tiedämme kuulemma jo lähes kaiken. Elämme kuitenkin pimeimpää keskiaikaa euroopassa henkisen tiedon suhteen, vajaa sata vuotta sitten tieto oli korkeammalla. Materiaalinen ajattelu on näivettänyt henkisen tiedon, mutta tiedän että täälläkin monikaan ei myönnä tätä.

Sitten miksi ne tuntuu oudoilta ilmaisuilta, Nostradamus näkee Histerin rautahäkissä liikkuvan.. jos katsoo 40 luvun mersuja, niin ohjaamo on kuin rautahäkki suorin ikkunapuittein sivusta katsottuna, häkin alaosa on pellitetty, autokin on varsin häkin näköinen sivusta katsoen, tässä on hienoa se ettei koko autoja ollut olemassakaan pitkiin aikoihin ennen ennustusta. Sitten Notradamuksen ennustukset vaatii tulkitsijan, koska ne oli salattua tietoa hallitsijoiden pelon takia, voitiin tuomita noituudesta jos näki tulevaisuuteen.

Sitten miten ennustukset voisi muuttua, tietysti varoittamalla niistä. Toimiiko se, no ei läheskään aina, kaksoistornienkin tuho ennustettiin jo Nostradamukselta 1500-luvulla, kukaan ei kuitenkaan onnistunut estämään niiden tuhoa ja tiedettiin että ennustus mahdollisesti koskisi kaksoistorneja, tässä oli ongelmana tulkinta salatusta tekstistä joka ei täysin suoraan sano että ennustus koskee kaksoistorneja, tässä on tietysti hienoa sekin, ettei koko torneja edes ollut tietenkään 1500 luvulla.
Onneksi pitkälle tulevaisuuteen olevat ennustukset ei ole niin tarkkoja tai jäävät toteutumatta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 17 Marras 2017, 09:39 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7598
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Kanavahenkilö ei ole kaikkitietävä ei siis Gurdjieff myöskään. Kuten Kalevi on todennut, kanavahenkilö on juuri niin hyvä miten pitkälle on edennyt omassa kasvussaan. Oleellista on se että erottelukyky toimii. Tieto tulee ylemmiltä olemuspuolilta moniulottuvuudesta tai muilta oppailta. Me ihmiskuntana kirjoitamme tulevaisuutemme uusiksi joka ikinen päivä.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 17 Marras 2017, 18:30 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 150
Mitenkähän mahtaisi toimia maailma jossa aikaa ei ole tai jossa kaikki tapahtuu nyt hetkessä? Näinhän olemassaolon ylempien tasojen olennot meille usein kertovat eikö niin, että siellä ei aikaa ole olemassa.

* ei ole historiaa eikä menneitä tapahtumia
* ei ole tulevaisuutta eikä asioita jotka eivät ole vielä tapahtuneet
* millekään ei ole syytä eikä mistään ole seurauksia
* kaikki muutos on mahdotonta koska muutos tarkoittaa siirtymää pois aiemmasta tilanteesta
* ajattelu on mahdotonta koska ajatukset tapahtuvat yksi toisensa jälkeen


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 17 Marras 2017, 22:59 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7598
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
hinfo kirjoitti:
Mitenkähän mahtaisi toimia maailma jossa aikaa ei ole tai jossa kaikki tapahtuu nyt hetkessä? Näinhän olemassaolon ylempien tasojen olennot meille usein kertovat eikö niin, että siellä ei aikaa ole olemassa.

* ei ole historiaa eikä menneitä tapahtumia
* ei ole tulevaisuutta eikä asioita jotka eivät ole vielä tapahtuneet
* millekään ei ole syytä eikä mistään ole seurauksia
* kaikki muutos on mahdotonta koska muutos tarkoittaa siirtymää pois aiemmasta tilanteesta
* ajattelu on mahdotonta koska ajatukset tapahtuvat yksi toisensa jälkeen

Kaikki on olemassa samanaikaisesti tässä spiraalissa, sitä tuo ajattomuus nähdäkseni tarkoittaa. Ajatus nimenomaan ohjaa energiaa siihen mitä haluat tarkastella.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 08:00 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
Gurdjief ei myöntänyt olevansa kanavoija, mitä Kalevi on, mutta on aika selvää että osa hänen päättelystä on ylitietoa mitä ilmaantuu luonnostaan mestareille ja osa tiedoista on vanhoista sisäpiirin joogi kouluista, ties mistä muusta hankittua. Joogikoulut idässä oli vuosisata sitten hyvin korkeaa tietoa kolmen pihan systeeminä, ensimmäinen piha on aloittelijalle ja mm. länsimaalaisille "guruille" mitä tapaa monista "gurujen" kirjoista, he ovat tietävinään mutteivat kuitenkaan tiedä oleellisinta, toinen edistyneemmille jotka eivät tiedä sisimmästä pihasta mitään ja kolmas piha oli mestareille, joihin ei ollut pääsyä kuin valituilla, Gurdjieffillä oli korkein tieto.
Gurdjieffin oppi on testattu käytännössä vuosisadan ajan ja se on toimiva ja johdonmukainen.
Gurdjieffin oppi soveltuu erittäin hyvin länsimaalaisille, suosittelen kaikille kiinnostuneille jotka haluavat kehittyä.

Sitten tuossa olen samaa mieltä Andron kanssa että ajattomassa tilassa on menneisyys nykyhetki ja tulevaisuus samassa tilassa kun näkijä siinä on. Otan kuitenkin esimerkiksi junan spiraalin sijasta. Voisi ajatella että katsot pysähtyneen junan ikkunasta ulos, näet junan edessä tulevaisuuden ja takana menneisyyden, kohdallasi on nykyhetki, kun palaat fyysiseen aikaan näkijän tilasta juna lähtee liikkeelle.
Mielikuvitusta mukaan ja voit näkijänä siirtyä junassa sen etupäähän ja näet tarkemmin tulevaisuuden.
Myös siinä samaa mieltä että ajatus juuri ohjaa siihen mitä tarkastellaan.
Teorioita on muitakin.

Sitten menneisyyden aistiminen, iso osa näitä tutkineista on sitä mieltä että tieto jää materiaan tai ihmisten mieliin jonka näkijä lukee siitä. Tämä oli vähän vanhempi käsitys mutta hyvä ja parapsykologiassa pitkälti hyväksytty, sitä täytyisi kuitenkin kehittää nykytasolle Matti pitkäsen vuoputkiteorialla, jossa maan materian tai ihmiseen, niiden kvanttitason mangeettiseen kehoon, joka sijaitsee kenttänä lähiavaruudessa, siihen tallentuu kaikki, tieto on siellä, mutta kanava tietoon käy esim. monien vähemmän herkkien havaitsemissa kummitustalossa, talon materian kautta, tai minkä tahansa muun materian kautta tai elävän ihmisen mielen kautta. Viimeaikaiset ainakin usan yliopistojen tietoisuustutkimukset on myös tämän suuntaisia, suuri osa tiedosta on kentässä kvanttitasolla ja se on yhteydessä ihmiseen ihmisen solujen tietyjen osien kautta, eli koko keho ottaa vastaan kentästä tietoa, ei pelkät aivot, aivot käsittelee tiedon tai paremminkin estää liian tiedon, eli juuri tuossa Matti Pitkäsen kuvailemassa suprajohtavassa mangeettisessa vuoputkikentässä tai vastaavassa kentässä koska tämä kenttätutkimus on vielä auki sen suhteen minkälainen se tarkemmin on, siitä löytyisi kuitenkin menneisyys ja nykyhetki. Aivot on taas enempi rajoite tälle kentästä tulevalle tiedolle vaikka keskittyisit siihen, minä pönkittyy tiettyihin näkemyksiin, näin muu tietotulva on estetty tuosta kentästä ja ihminen vaipuu uneen ja saa tiedon vain aistien kautta, mutta ihminen ei synny unessa, tämän takia lapset on oppivia. Ihminen toimii tällöin vanhempana monesti koneena, on täysin selvää että kaikki lahjakkaat ihmiset, oli ala mikä tahansa eivät ole aivotoiminnaltaan niin rajoittuneita eivätkä tällöin ole niin unessa. Gurdjieffin opeissa pyritään juuri eroon aivojen rajoittavista tekijöistä. Helppo konsti on nähdä samassa asiassa tai tunteissa vähintään kaksi vastakkaista näkökantaa, tämä kehittää aivoja vastaanottavammiksi, vaikeampi on omaksua tämä uusi asenne, se vaatii työtä ja siksi Gurdjieff sanoi oppiaan työksi.

I hate it yuo, I love it yuo. varsin lahjakas laulaja ja omaperäinen tyyli kuin lähes aamuisesta unesta ammentaisi laulunsa, mutta korkeampaa ymmärrystä löytyykin jo laulun sanoista. https://www.youtube.com/watch?v=6vBOdvzt3-4


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 11:33 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7598
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Spiraalissa nuo mainitsemasi junat kulkevat spiraalin eri raiteilla. Siirryt hieman sivuun eri raiteelle ja olet rinnakkaisulottuvuudessa, joka voi olla mennyttä aikaa, nyt hetki tai tulevaisuuden näkymää. Jotenkin näin. Ajatusenergiasi ohjaa tapatumaan jota haluat tarkastella.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 15:05 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 150
Toki on mahdollista kuvitella että fyysinen maailma ja sen aikaulottuvuuus ovat eräänlainen kapseli laajemman ajattoman maailman sisällä. Ymmärtänette kuitenkin että tämä ei ratkaise sitä ajattomuuteen liittyvää pulmaa jonka aiemmin esittelin. Ajattomuudessa ei voi tapahtua mitään koska jokainen pienikin tapahtuma luo tilanteet ennen ja jälkeen. Käsitteet ennen ja jälkeen ovat juurikin ajan määritteitä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 18:39 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
hinfo kirjoitti:
Toki on mahdollista kuvitella että fyysinen maailma ja sen aikaulottuvuuus ovat eräänlainen kapseli laajemman ajattoman maailman sisällä. Ymmärtänette kuitenkin että tämä ei ratkaise sitä ajattomuuteen liittyvää pulmaa jonka aiemmin esittelin. Ajattomuudessa ei voi tapahtua mitään koska jokainen pienikin tapahtuma luo tilanteet ennen ja jälkeen. Käsitteet ennen ja jälkeen ovat juurikin ajan määritteitä.


Tuo on materiaan sovellettavaa teoriaa tässä meidän ulottuvuudessa mitä esität enkä mielestäni puhunut materian tason tapahtumista yllä tuohon tyyliin, itse puhuin yllä kuinka on näkijän mahdollista nähdä eri aikoihin ja se tapahtuu henkisten tilojen kautta oli aikaa tai ei siellä, ehkä on ,ehkä ei, riippuu siitä missä tilassa näkeminen tapahtuu, eikä taas monikaan edes osaa määritellä missä ulottuvuudessa näkeminen tapahtuu.

Kaukosiirtymäteoriaa hipovaa, eli esittämääsi teoriaa ettei ajassa voisi liikkua ilman aikaa ei ainakaan asioita syvästi pohtineiden mielestä ole mitenkään kiveen kirjoitettu, eli voisit hyppiä kuitenkin pysähtyneitten tilojen yli kuten Aku Ankassa.

Deutschin ja kumppaneiden kahdeksan ylimääräistä tilaulottuvuutta ovat Plancin vakiota pienem-
mässä tilassa. Mitä ajalle sitten tapahtuu siellä? Kirjassa Timeline on vastaus;
Aikamatkailijat menivät Plancin vakion pituutta pienempien ulottuvuuksien kautta 1700-luvulle. He eivät liikkuneet ajassa, kuten homman keksijä sanoi, vaan tilassa ja Plancin vakiota pienemmässä tilassa siis aikakäsite kuten me sen koemme, menettää merkityk-
sensä ja voidaan siirtyä mihin "aikaan" hyvänsä. Myös tulevaisuuteen ja nähdä Nostradamuksen tavoin tulevia tapahtumia, tosin Nostra siirsi vain näkijän mielensä, eli ylemmät henkiset keskukset tulevaan aikaan ja ne onkin helpompi liikuttaa siellä kuin materiaa. Nämä on yhtälailla teorioita kuin käsite ettei ilman aikaa tapahdu mitään, ehkei tapahdu, mutta "ajassa" voi silti liikkua kun liikkuu tilojen kautta asiaa syvästi pohtineiden mielestä ja kallistun tukemaan heidän näkemystä. Kehitymme tieteessä kokoajan ja nämä uudet käsitteet alkaa hipoa lähemmin mysteerien ratkaisua, esim. "aika"siirtymää fyysisellä tasolla mitä kerrotaan tapahtuneen ufojen yhteydessä, vai oliko ne ufoja vai vain eri ajan objekteja mitä kohdattiin aikasiirtymän aikana eri tilassa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 19:13 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3402
Jatkan mysteereillä mitä olen kokenut viime päivinä, kun niitä nyt tapahtuu ja tämän otsikon alle aloin niitä kerätä.
Sain taas pakottavan tarpeen lähteä eilen pimeällä illalla käveleen dopermannitapauksen paikalle, oli pakko vain päästä ulos ja juuri tuonne. Räntääkin satoi ja tiet oli paksussa sohjossa mutta silti menin, eli oli oikeat kunnon sohjourat ajaa ja tulomatkalla olinkin ajaa ojaan auton. Kun viimein pääsin lähelle dopermannitapauksen paikkaa niskavillani nousivat pystyn voimakkaasta sähköisyydestä minkä koin auton sisälle asti, älkää nyt sanoko että se on mahdotonta kun auto on kuin faradin häkki, mutta on otettava huomioon että nämä tapahtumat tapahtuu vähintään eri tilassa jos kyse oli ufoista tai dopermannitapauksen tyyppisestä tapauksesta. Muistin heti myös lapsena kaverin kanssa kokemani sikariufon Oulun Oritkarin uimarannalla, ufo aiheutti vastaavan sähköisyyden tunteen lennettyä ylitsemme, ihokarvat kuin nousi pystyyn sähköisyydestä, samanlainen kun laittaa käden selkäpuolen vanhan putkitelkkarin pintaan kun se on päällä, mutta tämä oli selvästi voimakkaampi tunne kuten Oritkarinkin, tunne oli nyt siis sama kuin siellä Oritkarissa missä näimme varsin merkittävän ufohavainnon.
Jätin autoni keskelle dopermannitapauksen paikkaa, kun siinä on auton "parkkipaikka". Lähdin kävelemään ja edelleen sama sähkökentän tunne, karvat pystyssä olo, kävelin etemmäksi ja noin 50 metrin jälkeen sähköisyys lakkasi, en kuitenkaan nähnyt mitään poikkeavaa, en edes ufoa, palatessani menin autoon takaisin ja huomasin että sama sähköinen tunne on jälleen yllä ja sitä jatkui ainakin sen 50 metriä ohi tuon paikan, en ole vastaavaa kokenut muulloin kun silloin lapsena oritkarissa ufonäyn yhteydessä, ja se sähköisyyden tunne oli erittäin voimakas. Tulomatkalla olin sitten vetää ojaan kun joku oli kiepsahtanut suoralla tiellä ja ajourat sohjossa ohjas suoraan ojaan ja niihin uriinhan renkaat jäi, no ei kuitenkaan mennyt vaikka auto lähti heittelehtimään kahdeksankympin vauhdista, sohjossa kun ohjaus ei näyttänyt tottelevan ja sitten kun totteli olikin liikkeet varsin suuret ja tuosta tuo heittelehtiminen, näkyvyys oli pimeässä ja räntäsateessa sen verran heikko ettei noita urien ojaan ohjausta ehtinyt huomata ajoissa, eihän tuollaista osaa ennakoida edes. Sähköisyys ja lähes ojaan ajo tuskin mitenkään liittyy yhteen, en nimittäin ufojakin nähneenä yhdestä sähköisyydestä välitä mitään, enemmänkin yksi hieno kokemus lisää tuo sähköisyys.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Aika avaruus
ViestiLähetetty: 18 Marras 2017, 21:56 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 150
Hyvä että pysyit tiellä.

Mutta kaikille lukijoille pieni kysynys ajasta ja avaruudesta. Ovatko mielestänne avaruus ja aika:
1) objektiivisia asioita - siis maailma on olemassa juuri niin kuin me sen koemme, konkreettisia esineitä ulkopuolellamme 3D tilassa ja ajan virrassa
2) subjektiivisia asioita - siis mieli luo ajan ja avaruuden omien sisältöjensä järjestelyn ja esittämisen tarpeisin.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 37 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com